Tab Content
No Recent Activity

10 Visitor Messages

 1. View Conversation
  How has Enhedslisten been doing recently? I read about them every once in a while on International Viewpoint, and it seems like they've been going back and forth on a number of things since they've become an external supporter of the SD/SF/RV government.
 2. View Conversation
  Nice try in the Gun Control thread man, but it doesn't look like Blake's Baby is going to see logic at all..
 3. View Conversation
  Ja, det er akkurat det samme her. "Klasse" er et fremmedord, så å si.
 4. View Conversation
  "Temmelig anti-parlamentariske" er nok en underdrivelse. de er rett og slett direkte motstandere av parlamentarisk arbeid, og ser på dette som å være en del av det kapitalistiske systemet, så vidt jeg veit.

  "De virker ihvertfald temmelig revolutionære i deres retorisk og indrager endda klassekamp."

  her er jeg ikke helt sikker på hva du mener
 5. View Conversation
  Ja, jeg har begynt å snuse litt mer på dem. De er basert på direkte demokrati og direkte aksjon. De er ikke veldig synlige med mindre du allerede har hørt om dem, men de arrangerer en del diskusjoner, foredrag osv om teori, og har en ok http://nettside. De insisterer på å ha en flat, demokratisk struktur, og så vidt jeg har skjønt er de rådssosialiser (men muligens med innflytelse fra andre retninger). De er riktignok ikke et parti. Jeg tror de godtar "kryssmedlemskap", altså medlemsskap på tvers av organisasjoner, så om jeg skulle ønske det tror jeg det vil være mulig å evt melde seg inn både i Motmakt og Rødt. Har vurdert å sende dem en mail og spørre mer om hva de står for, hvordan de er organisert osv.
 6. View Conversation
  Hva mener du er de semantiske skillene mellom anarkister og kommunister?

  Rødt, eller Rød Ungdom, er den eneste organisasjonen jeg kunne tenke meg å melde meg inn i for øyeblikket. I retorikk kan de kanskje minne litt om SV (Socialistisk Folkepartis søsterparti), og det virker ikke som de klarer å distansere seg nok fra de rødgrønne (støtteparti for rødgrønn regjering a la Enhedslisten, men de sitter ikke på Stortinget), men så vidt jeg kan se holder de seg fortsatt til et marxistisk grunnlag. De andre alternativa er enten maoister eller stalinister, eller de støtter Sovjet post-Stalin, som for meg virker enda mer på trynet enn å være stalinist. Til slutt har vi en ganske fersk anarkistisk organisajon som heter Motmakt, men siden jeg ikke definerer meg selv som anarkist, veit jeg ikke hvor aktuelle de er for meg. Men de har noen interessante syn på ting, og det vil bli interessant å se hvordan de utvikler seg videre.
 7. View Conversation
  det går fint, takk for oppklaringa! De er Rødts søsterparti, og ja, også Rødt har en del reformistiske trekk, men jeg tror de er det eneste reelle alternativet her i Norge, slik jeg ser det. Hvordan tas du imot som anarkist i Enhedslisten?
 8. View Conversation
  What leads you to believe that revolutions are all authoritarian?
 9. View Conversation
  Hva slags organisasjon er "Red-Green Alliance"?
 10. View Conversation
  Welcome aboard.
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 10
About Prinskaj

Basic Information

About Prinskaj
Location:
Denmark
Organisation:
Red-Green Alliance

Statistics


Total Posts
Total Posts
252
Posts Per Day
0.11
Visitor Messages
Total Messages
10
Most Recent Message
16th December 2012 01:47
Total Thanks
Total Thanks
1,117
General Information
Last Activity
21st October 2014 16:45
Join Date
23rd March 2011
Referrals
0

2 Friends

 1. Zeus the Moose Zeus the Moose is offline

  Vile Kautskyite Centrist

  • Send a message via Skype™ to Zeus the Moose
  Zeus the Moose
 2. Zukunftsmusik Zukunftsmusik is offline

  r-r-radical

  Zukunftsmusik
Showing Friends 1 to 2 of 2