RevLeft
Go Back   RevLeft > Members List
Register FAQ Members List RevLeft Groups Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

RevLeft Shortage Alert
RevLeft shortage alert! Current monthly donations are $30.00 below the monthly needed amount of $110. Help Revleft keep running and to be completely free of adverts again - please subscribe for a monthly donation now (starting at $2.50) and get all adverts removed immediately! (no obligation, subscription can be cancelled anytime)Prinskaj is a jewel in the roughPrinskaj is a jewel in the roughPrinskaj is a jewel in the roughPrinskaj is a jewel in the rough

Prinskaj Prinskaj is offline

Junior Revolutionary

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 10
 1. Zeus the Moose
  16th December 2012 02:47
  Zeus the Moose
  How has Enhedslisten been doing recently? I read about them every once in a while on International Viewpoint, and it seems like they've been going back and forth on a number of things since they've become an external supporter of the SD/SF/RV government.
 2. Grenzer
  2nd August 2012 03:46
  Grenzer
  Nice try in the Gun Control thread man, but it doesn't look like Blake's Baby is going to see logic at all..
 3. Zukunftsmusik
  15th June 2012 15:06
  Zukunftsmusik
  Ja, det er akkurat det samme her. "Klasse" er et fremmedord, så å si.
 4. Zukunftsmusik
  14th June 2012 15:26
  Zukunftsmusik
  "Temmelig anti-parlamentariske" er nok en underdrivelse. de er rett og slett direkte motstandere av parlamentarisk arbeid, og ser på dette som å være en del av det kapitalistiske systemet, så vidt jeg veit.

  "De virker ihvertfald temmelig revolutionære i deres retorisk og indrager endda klassekamp."

  her er jeg ikke helt sikker på hva du mener
 5. Zukunftsmusik
  13th June 2012 14:08
  Zukunftsmusik
  Ja, jeg har begynt å snuse litt mer på dem. De er basert på direkte demokrati og direkte aksjon. De er ikke veldig synlige med mindre du allerede har hørt om dem, men de arrangerer en del diskusjoner, foredrag osv om teori, og har en ok http://nettside. De insisterer på å ha en flat, demokratisk struktur, og så vidt jeg har skjønt er de rådssosialiser (men muligens med innflytelse fra andre retninger). De er riktignok ikke et parti. Jeg tror de godtar "kryssmedlemskap", altså medlemsskap på tvers av organisasjoner, så om jeg skulle ønske det tror jeg det vil være mulig å evt melde seg inn både i Motmakt og Rødt. Har vurdert å sende dem en mail og spørre mer om hva de står for, hvordan de er organisert osv.
 6. Zukunftsmusik
  13th June 2012 09:40
  Zukunftsmusik
  Hva mener du er de semantiske skillene mellom anarkister og kommunister?

  Rødt, eller Rød Ungdom, er den eneste organisasjonen jeg kunne tenke meg å melde meg inn i for øyeblikket. I retorikk kan de kanskje minne litt om SV (Socialistisk Folkepartis søsterparti), og det virker ikke som de klarer å distansere seg nok fra de rødgrønne (støtteparti for rødgrønn regjering a la Enhedslisten, men de sitter ikke på Stortinget), men så vidt jeg kan se holder de seg fortsatt til et marxistisk grunnlag. De andre alternativa er enten maoister eller stalinister, eller de støtter Sovjet post-Stalin, som for meg virker enda mer på trynet enn å være stalinist. Til slutt har vi en ganske fersk anarkistisk organisajon som heter Motmakt, men siden jeg ikke definerer meg selv som anarkist, veit jeg ikke hvor aktuelle de er for meg. Men de har noen interessante syn på ting, og det vil bli interessant å se hvordan de utvikler seg videre.
 7. Zukunftsmusik
  12th June 2012 17:35
  Zukunftsmusik
  det går fint, takk for oppklaringa! De er Rødts søsterparti, og ja, også Rødt har en del reformistiske trekk, men jeg tror de er det eneste reelle alternativet her i Norge, slik jeg ser det. Hvordan tas du imot som anarkist i Enhedslisten?
 8. TheRedAnarchist23
  12th May 2012 22:41
  TheRedAnarchist23
  What leads you to believe that revolutions are all authoritarian?
 9. Zukunftsmusik
  30th April 2012 12:18
  Zukunftsmusik
  Hva slags organisasjon er "Red-Green Alliance"?
 10. Rooster
  18th April 2012 22:24
  Rooster
  Welcome aboard.

About Me

 • About Prinskaj
  Location
  Denmark
  Organisation
  Red-Green Alliance

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
Total Thanks
General Information
 • Last Activity: 21st October 2014 17:45
 • Join Date: 23rd March 2011
 • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 2 of 2

All times are GMT. The time now is 20:33.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.